fbpx

Yläpohjan lisäeristys

Puhallettava selluvilla

Puukuitueriste, eli Selluvilla on maailman vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste. Selluvillalla on erityinen kyky luovuttaa ja vastaanottaa kosteutta, eli perusperiaate on sama kuin purulla, jota on käytetty lämmöneristeenä jo vuosikymmeniä. ja lisäksi selluvilla ei menetä lämmöneristyskykyään ollenkaan. Selluvillan raaka-aineena käytetään sanomalehtipaperia, eli voidaan puhua erittäinkin ekologisesta vaihtoehdosta.

Selluvillan asentaminen tapahtuu koneellisesti puhaltamalla, silloin siitä saadaan lämmöneriste, jolla saadaan todella pienetkin raot tiivistettyä rakenteissa. Kun selluvilla on asennettu oikein, niin se vähentää kosteusvaihteluita rungossa ja tasaa sisäilman kosteutta. Lisäksi selluvilla on erittäin paloturvallinen lämmöneriste kotisi yläpohjaan, seiniin ja lattiaan asennettavaksi.

Selluvillan voi asentaa myös yläpohjaan, jossa ei ole käytetty höyrynsulkumuovia. Selluvillan on siinäkin mielessä muista lämmöneristeistä poikkeava tuote, koska selluvillaa voi lisätä minkä tahansa jo olemmassa olevan eristemateriaalin päälle.

 

Kun olet lisäeristämässä, ota huomioon seuraavat asiat

 • Onko Selluvilla on kotimaista, Suomessa valmistettua?
 • Onko Selluvillalla tyyppihyväksytty CE-merkki?
 • Kun teet lisäeristyksen yläpohjaasi, niin tekeekö asennusyritys myös kuntokartoituksen?
 • Saatko asennusyritykseltä palvelun avaimet käteen palveluna?

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä. Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista, eikä se sido sinua mihinkään.

  © Copyright 2020 Polar Saneeraus | All rights preserved | Tietosuojakäytäntö

  Toteutus ja suunnittelu